28 aprilie 2022 – Ziua supereroilor! Cum poți aduce un supererou la petrecerea copilului tău

0

Un erou poate fi oricine, chiar și un bărbat care face ceva la fel de simplu și liniștitor. An de an, pe 28 aprilie, se serbează ziua supereroilor și este o zi proclamată la inițiativa angajaților Marvel.

Cum a luat naștere ziua supereroilor?!

Primele povești fictive cu supereroi au fost publicate într-o bandă desenată în 1936 (Phantom), apoi în 1940 a fost introdus un omolog feminin (Fantomah), iar de atunci au fost create și dezvoltate sute dintre ele. Și acum, când ne gândim la Supereroi, este prea obișnuit ca ceea ce ne vine în minte este un bărbat sau o femeie cu puteri speciale, care poartă un costum strâmt, din spandex, care este adesea viu colorat, cu model strident și, inevitabil, are lenjeria intimă pe exterior.

În lume există și alte tipuri de supereroi, care sunt probabil mai puțin evidenți, dar nu mai puțin importanți. Aceștia sunt eroii care poartă Uniforme de Pompieri sau Uniforme de Poliție, cei care conduc ambulanțe sau Elicoptere SMURD. Sau, uneori, pur și simplu poartă hainele mamei sau ale tatălui la muncă. Fieare om poate fi un super erou în felul său, iar această zi dedicată lor este aici pentru a reaminti oamenilor din întreaga lume că supereroii pot fi în orice formă, dimensiune sau culoare, iar a fi unul este mai mult despre vitejia inimii decât despre super-puteri.

Ziua Națională a Supereroilor a început să fie serbată pentru prima dată în 1995, când angajații Marvel Comics au ieșit în lume pentru a-i întreba pe copii ce superputeri și-ar dori să aibă dacă ar fi posibil.

Rezultatele au dezvăluit în mod surprinzător că acești copii au ajuns să vorbească mai mult despre supereroi din propria lor viață și despre modul în care arătau adesea ca o persoană normală, scrie Days Of The Year.

Cum să sărbătorim Ziua Națională a Supereroilor

Serbarea Zilei Naționale a Supereroilor poate fi un prilej de distracție! Fă-ți timp pentru a recunoaște și a sărbători tot felul de eroi cu câteva dintre aceste idei:

  • Creează un eveniment pentru Ziua Națională a Supereroilor, care poate recunoaște și onora supereroii de zi cu zi din viață. Roaga-i pe toți să poarte costumul de supererou preferat la serviciu sau la școală. Dacă ai nevoie de costume de supereroi poți foarte bine să închiriezi unul de la Yuppy Yee Events
  • Dacă prima idee nu prea îți surâde pentru că nu te vezi îmbrăcat într-un astfel de costum, poți chema un supererou chiar la tine! Yuppy Yee Events dispune de o echipă de animatori și îți oferă o gamă largă de personaje care pot fi interpretate atât pentru cei mari cât și pentru cei mici. Împreună vă puteți distra cu pictură pe față, jocuri distractive, dar și dansuri pentru toate gusturile.
  • O modalitate perfectă de a sărbători Ziua Națională a Supereroilor este să iei legătura cu propriul tău supererou interior. Ține-ți ochii deschiși pentru cei care au nevoie de ajutor și, în loc să te gândești că „cineva ar trebui să facă ceva”, da un pas și fii acel cineva. De la împărțirea prânzului cu cineva care și-a uitat-o până la a ajuta o persoană blocată să schimbe o anvelopă de pe marginea drumului, există nenumărate moduri prin care oamenii pot fi cu toții supereroi în viața de zi cu zi!

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele