Adevăratul rege! Regele Thailandei a închiriat un hotel pentru el și harem

0

Regele Maha Vajiralongkorn al Thailandei a închiriat un hotel din Germania pentru el, pentru haremul său format din 20 de femei și pentru niște servitorii.

 

Știre nu-i mai multă, dar majoritatea hotelurilor din Germania s-au închis din cauza pandemiei, în schimb Grand Hotel Sonnenbichl a solicitat și a primit un permis special pentru adăpostirea regelui și a companiei sale.

Situat la poalele Alpilor, Grand Hotel Sonnenbichl are cinci stele, o vedere panoramică a zonei montane acoperite cu zăpadă și acces la pârtiile de schi private.

Poate părea mai degrabă o călătorie de lux la schi, dar află că regele thailandez are 67 de ani, deci, din cauza vârstei, ar putea fi inspăimântat de perspectiva unei boli al cărei nume pare venit din viitor şi din vremurile regilor şi ai reginelor: Covid-19.

Confirmând că niciunui alt invitat nu i-a fost permis să stea la hotel, un purtător de cuvânt al primăriei din Garmisch-Partenkirchen a spus că „s-a făcut o excepţie pentru Grand Hotel Sonnenbichl, deoarece oaspeţii sunt un grup omogen, care nu interacţionează cu alte persoane”.

Se presupune că regele a trimis 119 servitori înapoi la Bangkok, deoarece erau suspectaţi de coronavirus.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele