Air France-KLM oferă transport gratuit pentru specialiștii implicați în reconstrucția catedralei Notre-Dame

0

Grupul Air France – KLM și-a comunicat sprijinul pentru reconstrucția catedralei Notre-Dame din Paris prin oferirea transportului gratuit la bordul aeronavelor sale tuturor specialiștilor implicați în refacerea catedralei.

În  zilele următoare, grupul Air France-KLM va înființa un fond de donații voluntare pentru clienții săi pentru a contribui la finanțarea lucrărilor de reconstrucție.

Air France-KLM este grupul lider în ceea ce privește traficul internațional la plecarea din Europa. În 2017, compania oferea clienților săi acces la o rețea care acoperă 328 destinații în 118 țări datorită celor cinci mărci Air France, KLM Royal Dutch Airlines, Joon, Transavia și HOP! Air France. Cu o flotă de 534 de aeronave în funcțiune și 93,4 milioane de pasageri transportate în 2016, compania Air France-KLM operează până la 2300 de zboruri zilnice, în principal din huburile sale de la Paris-Charles de Gaulle și Amsterdam-Schiphol.

Air France-KLM și partenerii săi Delta Air Lines și Alitalia operează cel mai mare joint-venture transatlantic cu peste 270 zboruri zilnice.

Air France-KLM este, de asemenea, membru al alianței SkyTeam, care are 20 de companii aeriene membre, oferind clienților acces la o rețea globală de peste 16.600 zboruri zilnice către peste 1.070 de destinații din 177 de țări.

cititi si Francezii, impresionaţi de sprijinul primit din partea României după incendiul de la Notre-Dame

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele