Airbnb a devenit partener oficial al Comitetului Olimpic Internaţional

0

Portalul Airbnb a devenit partener oficial al Comitetului Olimpic Internaţional (CIO), în urma unui contract semnat la Londra, valabil până în 2028.

Airbnb va oferi servicii de cazare pentru următoarele cinci ediţii ale Jocurilor Olimpice. Valoarea contractului nu a fost dezvăluită.

Înfiinţată în 2008, la San Francisco, SUA, ca o alternativă la sistemele clasice de rezervări, airbnb.com este o platformă prin care proprietari de locuinţe din toată lumea oferă spre închiriere în regim hotelier camere, apartamente, case, cabane etc. Peste patru milioane de spaţii de cazare sunt listate, în 65.000 de localităţi din 191 de ţări. Airbnb este acum sponsor principal al CIO, la fel ca alte mari companii, cum ar fi Alibaba şi Coca-Cola.

Serviciile pe care le vor oferi americanii pe durata JO sunt de cazare pentru familiile sportivilor, pentru oficiali şi pentru turişti. Preşedintele CIO, Thomas Bach, a precizat că parteneriatul încheiat nu va înlocui satul olimpic. “Acest parteneriat inovator întăreşte strategia noastră de a ne asigura că organizarea eficientă a Jocurilor Olimpice este durabilă şi lasă o moştenire comunităţii gazdă”, a declarat Bach.

Citește și:UNICEF constată progrese și noi pericole pentru tânăra generație

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele