Alegerile parlamentare vor fi organizate pe 6 decembrie

0

AEP a trimis Guvernului Orban proiectul care propune organizarea parlamentarelor pe 6 decembrie. Constantin Florin Mituleţu-Buică, preşedinte AEP: Pachetul legislativ necesar organizării scrutinului va fi adoptat în şedinţa de astăzi.

 

Orban te cheamă la urne si de Moş Nicolae. Şeful Autorităţii Electorale Permanente a confirmat. AEP a trimis Guvernului un pachet de hotărâri pentru organizarea alegerilor parlamentare la începutul lui decembrie. Ele vor fi adoptate in şedinţa de astăzi.

AEP: Nicușor Dan nu poate candida ca independent din partea Alianței USR PLUS

Constantin Florin Mituleţu-Buică, preşedinte AEP: ”Vorbim de un pachet de hotărâri de Guvern prin care vom adopta data alegerilor, al doilea, privind calendarul acţiunilor necesare procesului electoral şi hotărârea privind alocarea sumelor necesare bugetului cât şi măsurile care vor fi luate pentru a se desfăşura procesul în condiţii bune.

Astăzi sunt programate a fi adoptate aceste hotărâri pentu că, de luni, vom intra în calendarul organizării acestui proces electoral. Nu avem finalizată partea de costuri. Va fi mult inferior costului alegerilor locale pentru că nu mai avem birourile de circumscripţie locale”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele