Alex Conovaru: „Becali a anunțat că sărbătorește titlul pe Ghencea. Nu se va întâmpla nici una, nici alta. Paștele nu-l ajută” (AUDIO)

1
- Reclama -

Actorul și cunoscutul susținător al lui Dinamo, Alex Conovaru, a vorbit la Sport Total FM despre calificarea “câinilor” în play-off-ul Ligii a 2-a și obiectivul din ultima parte a sezonului actual.

 

Dinamo s-a calificat în play-off-ul eșalonului secund, după ce în ultimul meci al sezonului regulat a remizat 1-1 cu Poli Timișoara, pe Stadionul „Arcul de Triumf”.

După rău, trebuia să intrăm și noi într-o casă mai curată, unde vedem mingea. Am fost la meci, atmosfera foarte plăcută, chiar mă gândeam și vorbeam cu băieții cu care am abonament la Tribuna 2, că e frumos și în Liga 2, se joacă la prânz, ai ziua liberă după, soare, frumos. Glumesc, haz de necaz. Bine, nu haz de necaz neapărat, dar… Ai timp să te duci și la bere, ajungi acasă, mănânci, te culci, ai sâmbătă, duminică liber. Lasă, domnule, stăm aici liniștiți, că e bine”, a declarat Conovaru.

Legat de faptul că Dinamo ar putea intra într-un conflict cu FCSB din cauza Stadionului „Arcul de Triumf”, pe care și Gigi Becali vrea să-l închirize, Alex Conovaru a spus:

- Reclama -

Să ajungem noi în situația de a promova. Lasă să avem noi problema asta că ne batem cu nea Gigi pe stadion. A anunțat că sărbătorește titlul în Ghencea, el și-a făcut planul. N-o să se întâmple nici una, nici alta (n.r. să ia titlul și să-i permită accesul în Ghencea). Mai are o cutumă el, nu i se întâmplă lucruri în preajma Paștelui, de obicei. De Paște campion, de Paște pe primul loc și asta de 15 ani încoace de când anunță chestia asta. Și Paștele nu-l ajută, ciudat, că e cea mai mare sărbătoare a ortodoxiei. Nu i se întâmplă, cine crede el că e acolo sus și subliniez, cine crede el, nu-l ajută. Deci, ceva nu e bine”.

Alex Conovaru crede că CSA Steaua nu ar trebui să joace în play-off, pentru că nu are drept de promovare și speră ca Dinamo să prindă cel puțin un loc de baraj:

Vom vedea în play-off, e cu totul altceva. În mod normal, eu sper măcar la baraj să ajungă Dinamo. Mi se pare că acum trebuie să ne lovim de CSA, este cumva ca un joc pe calculator: << dacă vrei să treci nivelul ăsta, trebuie să ne bați pe noi. Noi suntem aici pe veci, nu plecăm de aici, dar ca să ajungi undeva trebuie să treci de noi>>. Zici că-i ultimul cerber care păzește cheia de la lacătul la ieșirea din nivel. Așa e CSA acolo, stă acolo… Eu nu înțeleg. Am văzut și un titlu, Oprița încă mai speră la promovare. Da, și eu sper în a doua revenire a lui Iisus, dar nu se va întâmpla”, a spus Alex Conovaru la Sport Total FM.

Declarația integrală poate fi ascultată pe site-ul www.sptfm.ro, sau prin link-ul de mai jos.

Citiți și: S-a promulgat legea prin care FCSB va putea juca pe stadionul Steaua

https://sptfm.ro/alex-conovaru-gigi-becali-a-anuntat-ca-sarbatoreste-titlul-pe-ghencea-nu-se-va-intampla-nici-una-nici-alta-pastele-nu-l-ajuta/

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele