Anchetatorii au găsit două pistoale acasă la șoferul care amenința cu arma în trafic

1

Tânărul de 22 de ani din Dolj care, aflat la volanul unui BMW roșu, a blocat în trafic un șofer din Capitală şi l-a ameninţat cu pistolul a fost ridicat de autorităţi.

 

Anchetatorii au făcut percheziții acasă la suspect. Au găsit la domiciliul tânărului – comentariile de pe Facebook îl indică ca fiind de etnie romă – două pistoale de tip airsoft, pentru care nu e necesar permis, 7 butelii de gaz aferente unuia dintre pistoale și 50 de bile de plastic. Armele și obiectele respective au fost ridicate de poliţişti, iar tânărul a fost condus la secție pentru audieri.

Amenințarea cu pistolul în trafic a avut loc după o tentativă de depășire. Iubita șoferului amenințat a filmat incidentul, petrecut la 19 februarie, și a postat imaginile pe Facebook.

Vezi și Barna vrea români și maghiar în USR. Dă exemplu de vicepreședinte USR de etnie maghiară

Potrivit Adevărul, inițial tânărul a negat că ar fi avut vreun pistol și a spus că de fapt era o cheie de mașină. Imediat după incident, însă, tânărul din Sălcuța, județul Dolj, și-ar fi vândut BMW-ul roșu și i-ar fi spus cumpărătorului că vrea să plece din țară.

Citește despre cel mai performant purificator de aer anti coronavirus

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele