Angela Merkel și-a închis contul de Facebook

0

Cancelarul german Angela Merkel și-a închis vineri contul personal de Facebook, dar le-a promis fanilor săi că rămân și alte modalități online de a-i urmări activitatea, anunță Politico Europe.

”Ştiţi că nu mai sunt şefa CDU (n.r. Uniunea Creştin-Democrată) şi, de aceea, îmi închid pagina de Facebook”, a declarat ea într-un mesaj postat de site-ul de socializare, mulțumindu-le celor 2.5 milioane de persoane care îi urmăreau contul.

Angela Merkel a amintit însă că rămâne cancelar, ceea ce înseamnă că acţiunile sale vor fi reflectate în continuare pe pagina de Facebook a guvernului federal.

”Sau mă puteţi urmări pe Instagram”, a adăugat ea.

”Astăzi este ziua în care doresc să vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul vostru semnificativ pe pagina mea de Facebook”, a declarat cancelarul la începutul mesajului de o jumătate de minut.

”Vă mulţumesc mult tuturor”, le-a mai spus Angela Merkel celor care i-au urmărit până acum postările.

Precizăm faptul că și Uniunea Creștin-Democrată (CDU) și-a ales la data de 7 decembrie, după 18 ani , un nou lider în persoana lui Annegret Kramp-Karrenbauer, după ce Angela Merkel a anunțase că nu mai candidează pentru un nou mandat de cancelar al Germaniei, făcându-și publică intenția de a nu intra în cursa internă a partidului pentru funcția de președinte al acestuia.

Citește și Angela Merkel își exprimă îngrijorarea declarând că ura ar putea conduce la un nou război mondial

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele