AUR plânge de mila Poștei Române

0
- Reclama -

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) consideră că revendicările lucrătorilor de la Poşta Română sunt legitime şi atrage atenţia că există un plan în derulare de falimentare a companiei, pentru ca ulterior activele să fie preluate gratuit.

 

„Solicitările salariaţilor sunt legitime, în condiţiile în care Poşta Română este premeditat devalizată prin angajaţi ai partidelor şi firme căpuşă. Nu este normal ca un angajat la poştă să câştige de patru ori mai puţin decât la un privat, iar compania să nu dispună de un management performant care să facă poşta competitivă. Guvernanţii i-au adus pe oameni la sapă de lemn. Cu 1.700 de lei pe lună nu poţi face faţă la creşterea galopantă a preţurilor la energie, utilităţi şi alimente”, a declarat preşedintele AUR George Simion, potrivit unui comunicat de presă al partidului.

Liderul senatorilor AUR Claudiu Târziu a adăugat că „există un plan politic de falimentare a acestei instituţii strategice a statului român, pentru ca apoi activele, inclusiv cele imobiliare, să fie preluate gratuit”.

„Vorbim despre un tun de miliarde de euro. Aşa se explică de ce Poşta Română trăieşte din distribuţia pensiilor, iar lucrătorii sunt batjocoriţi cu salarii mizere. Nu se doreşte dezvoltarea acestei companii, ci delapidarea banilor pe care statul i-a investit de-a lungul timpului şi falimentarea ei. Ne vom opune categoric în Parlament, iar românii să ştie că întotdeauna vor avea în noi un aliat şi o voce a dreptăţii”, a mai spus Târziu.

- Reclama -

Investiții în Energie! Rompetrol Rafinare: investiţie de 4,2 milioane de dolari la rafinăria Vega Ploieşti

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele