Băsescu: Dragnea ”era paralizat de spaimă, lipsa de sânge rece s-a văzut”

0

„Era paralizat de spaimă, lipsa de sânge rece s-a văzut când el anunţa viitorii candidaţi la preşedinţie. S-a văzut că nu are niciun fel de calitate într-un moment de intensitate maximă. Aseară s-a văzut că nu are nici un fel de calitate de om care poate trăi la intensitate maximă. Pe ăsta dacă îl pun pe o navă într-o strâmtoare se scapă pe el pe comanda de navigaţie. Deci să fii atât, deci nu mai exista luciditate în declaraţia lui”, a afirmat Traian Băsescu la un post TV.

Fostul șef al statului a adăugat că Liviu Dragnea a avut impresia că puterea sa este nemăsura.

Citește și Demagogie huiduită: Codrin Ștefănescu a fost huiduit la urne

„Dragnea a crezut că puterea lui este nemăsurată şi mă uitam la ştiri, nu are nimic comun cu omul politic cu sânge rece, omul politic cu stofă, la-m văzut ieri seară la declaraţie, deci era pur şi simplu paralizat de spaimă şi lipsa de sânge rece s-a văzut când el anunţa preşedinţi, deci partidul lui scăzuse de la 46 la 23 şi el anunţa viitori candidaţi la preşedinţie”, a conchis Băsescu.

Liviu Dragnea a fost dus, luni seară, la Penitenciarul Rahova pentru a fi încarcerat în urma condamnării definitive la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman. Liderul PSD urmează să stea într-o perioadă de carantină de 21 de zile, după care autorităţile vor decide la ce penitenciar îşi va executa pedeapsa.

Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum, când a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele