Cea mai periculoasă cântăreață de pe internet

0

Compania de software pentru securitate cibernetică McAfee a desemnat-o pe Avril Lavigne cea mai periculoasă celebritate din 2017, din cauza riscurilor potenţiale legate de căutarea numelui ei online, relatează marţi agenţia de ştiri UPI.

Studiul efectuat de McAfee pentru al 11-lea an consecutiv a ajuns la concluzia că a căuta numele cântăreţei pe internet generează cele mai periculoase rezultate, care i-ar putea expune pe consumatori la site-uri periculoase şi malware, notează Agerpres.

Citiți și Inna a depăşit-o pe Madonna la vizualizările pe YouTube

Cântăreaţa de 32 de ani este prima femeie muzician care ocupă locul întâi în top zece, luându-i locul în acest clasament de neinvidiat actriţei Amy Schumer.

Lavigne este urmată de alţi muzicieni în acest top zece al celor mai periculoase personalităţi pentru căutările cu numele sau de mp3-uri gratuite care generează cele mai multe site-uri potenţial periculoase. Locul al doilea este ocupat de Bruno Mars, urmat de Carly Rae Jepsen, Zayn Malik, Celine Dion, Calvin Harris, Justin Bieber, Diddy, Katy Perry şi Beyonce.

“În lumea noastră digitală, vrem albumele cu ultimele hituri, videoclipuri, filme şi chiar mai mult, imediat, pe dispozitivele noastre”, a declarat într-un comunicat şeful departamentului de securitate pentru consumatori de la McAfee, Gary Davis.

“Consumatorii de multe ori pun pe primul plan bunul lor plac, comportându-se riscant atunci când dau click-uri pe linkuri care promit cel mai nou conţinut legat de celebrităţi. Este imperativ să aibă răbdare şi să ia în considerare riscurile asociate cu căutarea unui conţinut care poate fi descărcat. A gândi înainte de a da click înseamnă mult din punctul de vedere al securităţii online”, a dat el asigurări.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele