Cel mai înşelat dintre pământeni!

0
- Reclama -

Călin Popescu Tăriceanu se plânge că partenerul său din fruntea ALDE, Daniel Constantin, l-a înșelat. Aceasta este picătura care umple paharul înșelăciunii.

Trecând ușor prin Marin Preda, îndrăznim să spunem că domnul Tăriceanu este „cel mai înșelat dintre pământeni„. Politic. Nu ne băgăm în viața privată, deși cele cinci căsătorii și cele patru divorțuri ne trag de mânecă, mai, mai să ne-o rupă, ca să nu mai vorbim de dezicerea publică de tatăl adoptiv, care, într-un moment de cumpănă, s-a dovedit a fi doar soțul mamei sale. Chiar și una dintre motocicletele sale l-a înșelat cu șoseaua.

Imediat după revoluție, istoricul PNL l-a înșelat pe Călin Popescu Tăriceanu și, iute la mânie, acesta s-a îndreptat spre aripa tânără a liberalismului. Cum tinerețea este zburdalnică, o nouă înșelare doctrinară l-a determinat să revină la bătrânii liberali. Prezent în guvernul Ciorbea, Tăriceanu s-a simțit înșelat de partenerii din Convenția Democratică (CDR). Cu o parte dintre aceștia, peste ani, a fondat Alianța DA, pe aripile căreia a ajuns la guvernare, primind chiar funcția de prim-ministru. Firesc, în nefirescul unui lung șir de trădări, „democrații” din PD și liderul acestora, Traian Băsescu, ajuns președinte al României, l-au trădat pe Tăriceanu, care s-a sacrificat și a rămas premier până la finalul mandatului.

Liberalii l-au trădat, din nou, așa că i-a părăsit și și-a făcut un nou partid, pe care l-a „măritat” cu cel al lui Daniel Constantin și au obținut o „balama”, ALDE, pentru ușa PSD, care i-a adus și a doua funcție în stat, aceea de șef al Senatului. Acum, așa cum am pomenit, a venit rândul lui Constantin să-l trădeze pe Tăriceanu. Acesta pare foarte dispus către o nouă reorientare.

Ce destin de victimă aflată constant în fruntea bucatelor! Zguduitor, ca să nu spunem grețos.

- Reclama -

 

Sursa foto: adevărul.ro

 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele