Diaconu iubește oamenii

0

Diaconu, Mircea, omul lui Voiculescu sau al baieților de la Atena 3, cum este numit actorul, se jură că a plecat din PNL pentru că partidul nu a vrut să renunțe la politizarea instituțiilor.

Dar Ponta, Tăriceanu, adică susținătorii săi, sunt adevarați corifei ai politizării instituțiilor statului.

Ponta e căsătorit cu Daciana aflată în politică, europarlamentar doar pentru că este fata lui ”tata” Sârbu, fost patriarh PSD.

ALDE este acum în pragul ruperii pentru că politizații, membrii sau simpatizanții aflați acum în funcții publice, sunt supărați că Tăriceanu a plecat de la Guvernare și ei sunt aproape să-și piardă funcțiile.

Actorul joacă genial, se uită languros, râde când trebuie, dar spune că ar fi lăsat Ordonanța 13 să treacă. Uită că Președintele e instituție, nu persoană!

Citește și Halep și Cârstea se pot întâlni în turul 3 la US Open

Diaconu joacă bine, dar dă semnale penalilor că dacă sunt cu el, atunci pot scăpa de pușcărie. Diaconu vrea electoratul penal al PSD-ului, vrea baronii, vrea să îl facă fericit pe Voiculescu. Dacă Voiculescu este finanțator, atunci batrânul securist doarme fericit.

Diaconu vorbește despre ce a vorbit Iohannis cu el și cu alți europarlamentari, precum doamna fost procuror înainte de 89, Norica Nicolai care-i este acum coordonator de campanie din partea ALDE. Doamna Nicolai care nu a mai ajuns europarlamentar pentru că românii nu au votat ALDE!

Mircea Diaconu nu vrea să spună nimic despre greșala incredibilă a binomului Dragnea-Dăncilă față de problema mutării ambasadei României la Ierusalim.

Diaconu face joc de glezne, e ușor, își face actoria, nu vrea Președinte.

Mircea Diaconu nu se bate cu nimeni la Președinție, el iubește oamenii.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele