Ciolacu îi sugerează lui Nicușor Dan să demisioneze

1

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu i-a răspuns marţi lui Nicuşor Dan, care acuza PSD că se află în spatele deciziei ANPC de a opri 80 de autobuze, troleibuze şi tramvaie ale Societăţii de Transport Bucureşti (STB).

 

Cel mai bine să îşi dea demisia şi scapă şi bucureştenii şi scapă şi Nicuşor Dan de o tortură, de a duce la îndeplinire funcţia de primar al Bucureştiului, depăşit total de această funcţie, a spus liderul PSD, despre primarul Capitalei.

”Cel mai bine să îşi dea demisia şi scapă şi bucureştenii şi scapă şi Nicuşor Dan de o tortură, de a duce la îndeplinire funcţia de primar al Bucureştiului, depăşit total de această funcţie şi de atribuţiile şi de calitatea lui”, a spus preşedintele PSD, după atacul lui Nicuşor Dan la PSD şi la Gabriela Firea.

Primarul Capitalei afirma, în urmă cu o zi, că Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor încearcă în zilele acestea ceea ce n-a reuşit sindicatul politic acum câteva luni, să blocheze definitiv transportul în comun din Capitală.

”Nu punem lacătul pe Bucureşti, doar pentru că vrea PSD să se răzbune pe cei care nu i-au votat, mai spune el, ca reacţie după ce peste 80 de autobuze, troleibuze şi tramvaie ale Societăţii de Transport Bucureşti (STB) au fost oprite temporar de la utilizare de către comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), fiind descoperite mai multe nereguli, printre care geamuri sparte, podea înfundată, scaune deteriorate, mânere lipsă.

Ciolacu e sigur acum că în 2023 premierul va fi de la PSD

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele