Cîțu nu are în agendă o întâlnire cu Ciolacu

0

Premierul Florin Cîţu nu are în această săptămână în program o întâlnire cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis luni Guvernul.

 

”Prim-ministrul nu are astăzi în program o întâlnire cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. O astfel de întâlnire nu se află nici pe agenda din această săptămână„, a anunţat luni Guvernul.

Anterior, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan: anunţase că premierul Florin Cîţu l-a sunat pe liderul opoziţiei, Marcel Ciolacu, iar cei doi se vor întâlni şi primul ministru îi va prezenta acestuia Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).
Rareş Bogdan a fost întrebat luni, dacă este o recomandare a Comisiei Europene ca PNRR să treacă prin Parlament.

“Nu, trebuie doar informat Parlamentul, trebuie prezentat Parlamentului, nu este nevoie de aprobarea Parlamentului prin vot. Eu m-am bucurat că Florin Cîţu, care este un politician echilibrat şi responsabil a înţeles să-l sune pe liderul opoziţiei, se vor şi vedea împreună, e absolut normal, dar va fi doar o informare, o prezentare a PNRR”, a explicat Rareş Bogdan.

Marcel Ciolacu a reluat duminică seară, la Antena3, afirmaţia potrivit căreia Florin Cîţu l-a contactat telefonic pentru a discuta pe tema Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), liderul social-democrat susţinând că acest gest este consecinţa solicitărilor adresate în acest sens premierului de către comisarii europeni.

Ciolacu: Guvernanţii ar face bine să refacă PNRR. Iohannis: România va lucra acest proiect până este ”foarte bun”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele