Clădirea fostului club Bamboo din Mamaia a fost distrusă de un incendiu violent

0

Un incendiu violent a distrus în totalitate, în noaptea de luni spre marţi, clădirea fostului club Bamboo din Mamaia, fără a se înregistra victime omeneşti, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, Anamaria Stoica.

Potrivit acesteia, alarma de incendiu a fost dată imediat după ora 1,00, prin numărul de urgenţă 112, de către un martor, iar la faţa locului au fost mobilizate iniţial şapte maşini de luptă cu apă şi spumă şi o autoscară, focul manifestându-se deosebit de violent.

“Au fost organizate imediat echipe de căutare, de către pompierii militari, şi s-a constatat că nu sunt victime, unitatea de alimentaţie publică fiind fără activitate comercială, în ultima perioadă”, a precizat Anamaria Stoica.

Incendiul violent a fost lichidat în jurul orei 6,30, în sprijinul pompierilor militari venind şi două autospeciale de stingere private. La faţa locului au mai rămas de gardă patru maşini.

Clubul, amendat anul trecut pentru că nu avea autorizație de securitate la incendiu

Clubul avea aviz de securitate la incendiu, dar nu și autorizație, iar anul trecut chiar a fost sancționat din cauza aceasta.

Anul acesta, când s-a făcut controlul respectiv, clubul n-a fost depistat funcționând, era închis, a explicat inspectorul-șef .

Pe rețelele sociale s-a vehiculat ideea că focul a fost pus intenționat, dar autoritățile evită să se pronunțe înainte de a face o anchetă preliminară.

Citește și Francezii, impresionaţi de sprijinul primit din partea României după incendiul de la Notre-Dame

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele