Clotilde Armand, plângere penală împotriva fostei directoare a Administraţiei Domeniului Public Sector 1

0

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a depus plângere penală împotriva fostei directoare a Administraţiei Domeniului Public Sector 1 care a folosit materialele, utilajele şi muncitorii instituţiei ca să-şi construiască o anexă la vilă. Anterior, edilul a cerut şi primit demisia acesteia din funcţie.

 

„Zero toleranţă la corupţie în primăriile USR PLUS. Clotilde Armand, primarul USR PLUS al Sectorului 1, va depune plângere penală împotriva fostei directoare a Administraţiei Domeniului Public Sector 1, care a folosit materialele, utilajele şi muncitorii instituţiei ca să-şi construiască o anexă la vilă. Clotilde Armand i-a cerut demisia directoarei ADP şi a anunţat depunerea unei plângeri penale pentru abuz în serviciu şi delapidare. În luna februarie, edilul a tăiat sporul de antenă al angajaţilor ADP, de 15% în plus la salariu, în condiţiile în care radiaţiile în zonă erau de 1.300 de ori mai mici decât nivelul de referinţă. Recent, Primăria Sectorului 1 a anunţat demararea unei colaborări cu Direcţia Generală Anticorupţie, pentru a preveni corupţia în instituţie. USR PLUS crede într-o administraţie locală curată, în care politicienii şi funcţionarii publici sunt în slujba cetăţenilor, iar banii publici sunt cheltuiţi pentru bunăstarea comunităţii”, arată o postare de vineri pe pagina de Facebook a USR.

Clotilde l-a învins pe Pâslaru pentru șefia USR Plus Sector 1

Tot vineri, Clotilde Armand a anunţat că a solicitat şi a primit demisia directoarei Administraţiei Domeniului Public Sector 1. „Am descoperit că în loc să se ocupe de întreţinerea spaţiilor verzi, folosea resursele instituţiei (materiale, utilaje şi muncitori) pentru a-şi construi o anexă la vila ei”, a adăugat edilul.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele