Declarațiile Claudiei Pătrăşcanu ar putea atrage atenția DNA și DIICOT

0

Fosta componentă a trupei Exotic, Claudia Pătrăşcanu divorțează de Gabriel Bădălău, fiul fostului senator PSD Niculae Bădălău. Cântăreața a declarat în presă că soţul său consuma droguri şi își traumatiza copiii. Pătrășcanu a afirmat că Gabi Bădălău venea acasă cu “sacoşe pline de bani”.

 

DNA sau DIICOT ar trebui să o cheme pe Claudia Pătrăşcanu la o discuție mai amplă pe tema sacoșelor de bani. 

“Tot timpul, chiar şi părinţii lui au avut o problemă pentru că el nu mergea la muncă. Chiar şi angajaţii îi scriau mesaje: ‘Şefu, avem nevoie de bani! Sunt sărbătorile, vrem să punem pe masă copiilor’. Niciodată nu era, cum a declarat el, la 7 dimineaţa la job. Nu, la 7 dimineaţa venea acasă. Că venea la 3, 4, 5, 6, 7 nu mai devreme. În momentul în care ne-am căsătorit, părinţii au considerat că trebuie să îi facă o afacere. I-au făcut o afacere pe care i-au dat-o pe mână, o balastieră şi uşor, uşor a început să îşi pună oameni competenţi, care să se ocupe.

Vezi și Datorită hoților, aflăm cât de bogat e băiatul PSD-istului Nicolae Bădălău

El chiar nu se prezenta la job. Mai trecea doar să ridice banii. Nu ştiu de unde veneau banii, dar veneau. (…) Vedeam lucruri, l-am avertizat, mi-era teamă. L-am avertizat chiar şi cu jocurile la cazino, chiar şi cu aceste sacoşe de bani pe care el le aducea acasă, ca femeie îmi era frică. (…) Nu m-a interesat niciodată de unde vin banii, doar voiam să nu îi mai văd în casă, voiam copiii noştri să nu îi vadă”, a precizat Claudia Pătrăşcanu.

Soțul ei consuma droguri

Cântăreaţa a mai afirmat că şotul ei consuma droguri, adăugând că acest lucru i-a fost confirmat chiar de acesta, dar şi de amanta lui sau persoane din anturajul său.

“De drogat, se droghează. Venea acasă şi avea un comportament deviant, se închidea în cameră, închidea uşa şi ţipa să îl lăsăm în pace. Intra în nişte crize şi când îl întrebam, îmi spunea: Lasă-mă că m-am drogat. Amanta lui mi-a confirmat şi mulţi oameni din anturajul lui. Singura plângere pe care i-am făcut-o lui Gabi Bădălău este aceasta, a consumului de droguri”, a susţinut Pătrăşcanu.

Totodată, soţia lui Gabriel Bădălău a afirmat că acesta, prin comportamentul său, i-ar fi traumatizat pe cei doi copii ai lor.

“Nu ştiu ce se întâmplă cu acea înregistrare depusă la procuratură cu copilul care vine acasă şi povesteşte lucruri pe care nu le pot dezvălui public, pentru că e vorba despre copiii mei pe care îi iubesc cel mai mult pe lume şi nu aş vrea să se audă. Deşi copilul mic mi-a spus: Mami, îţi voi povesti când o să cresc mare. (…) Copilul, în înregistrare, a spus cu lux de amănunte ceea ce a văzut. (…) Consider că cel mic a rămas cu o traumă”, a mai declarat Claudia Pătrăşcanu.

Cât despre tatăl, fostul senator Bădălău este acum vicepreşedinte al Curţii de Conturi. Bădălău a fost unul dintre susținătorii legilor anti justiție promovate de PSD și ALDE cât timp Liviu Dragnea a fost, alături de Tăriceanu, la conducerea alianței.

Vezi aici Bădălău a ajuns vicepreşedinte la Curtea de Conturi

Claudia Pătrăşcanu și-a început cariera muzicală în anul 1998 cu trupa Exotic, în care a fost colegă cu Andreea Bănică și Julia Chelaru.

Claudia Pătrăşcanu încă cochetează cu muzica:

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele