Dragnea, atac dur la mișcarea #șîeu: Totul este circ. Noi facem autostrăzi. Ei țipă

1

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat dur pe inițiatorul mișcării #șîeu, omul de afaceri Ștefan Mandachi, afirmând că ar fi ”circari conduși de leneși”, sugerând că președintele Klaus Iohanis ar fi în spatele acțiunii de protest.

”Niște șmecheri, care vezi doamne fac ei un metru de autostradă, la ora 12 au început lucrul de autostradă în Moldova, real. Ei fac circ. Noi facem autostrăzi. Ei țipă. Noi dezvoltăm România”, mai spus liderul PSD.

Dragnea a mai declarat că omul de afaceri Ștefan Mandachi, care spune că a cheltuit 100 de mii de euro ”pentru acest circ”, ”putea sa-i dea la o casă de copii sau să-i doneze undeva.”

”Ce căuta spre București? Totul este circ. Rămâne la forța noastră să spunem românilor adevărul. Nu vă cer să mințiți, să manipulați, ci să fiți aceiași români curajoși. Să spuneți oamenilor ce se întâmplă, altfel îi lăsați pe acesști circari conduși de leneși, nu mai știu cum să-i spun lui Iohannis, ca să nu se supere, dar și ca să te superi trebuie efort…”, a mai declarat Dragnea.

Citește și Șîel, Iohannis îi susţine pe cei care vor protesta vineri sub sloganul ;România vrea autostrăzi

1 comentariu

  1. Smechere, dacă erați patrioti, nu patrihoți, la aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire 1918 o autostrada trebuia sa lege simbolic Bucurestiul si Oradea de Republica Moldova, via Ungheni.
    Asa se sărbătorește un asemenea eveniment!
    Restul, e rățoială politică de rit teleormănean !

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele