Drulă: “Nu vor niciunii să guverneze”

Am mers în mod onest către PNL şi UDMR pentru a reface coaliţia, nu au vrut

0
catalin drula usr

Vicepreşedintele USR Cătălin Drulă a afirmat, miercuri seară, că USR şi-a asumat onest că va guverna, într-o perioadă în care niciun alt partid nu a dorit să facă acest lucru.

 

”Nu vor niciunii să guverneze, n-au vrut nici să guvernăm noi”, a afirmat Drulă, precizând că actuala criză politică a fost declanșată de Klaus Iohannis şi Florin Cîţu.

„Noi am făcut un gest de responsabilitate – ne-am asumat guvernarea când n-o voia nimeni. La consultările de la Cotroceni n-a propus premier nici PNL, nici PSD. Noi ne-am asumat acest lucru, am mers în mod onest către PNL şi UDMR pentru a reface coaliţia, nu au vrut. Am mers cu un guvern monocolor, am zis: «Trecem iarna, votaţi-ne că ne asumăm». Nu am als o variantă confortabilă”, a declarat miercuri seară, la TV, Cătălin Drulă.

Stelian Ion: Vom vedea marți fie cum pesediștii se îmbolnăvesc, fie cum Cîțu pleacă

Vicepreşedintele USR consideră că actuala criză politică a fost creată de Klaus Iohannis şi Florin Cîţu.
”Nu vor niciunii să guverneze, n-au vrut nici să guvernăm noi. Am luat act de acest lucru, dar să nu uităm cine a declanşat această criză şi de ce suntem în măgăria asta de situaţie de două luni – Florin Cîţu şi Klaus Iohannis. Nu e niciun motiv rezonabil şi normal la cap să fim în acest punct altul decât acea obsesie cu Congresul PNL pe care trebui să-l câştige Florin Cîţu”, a mai afirmat Drulă.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele