Firea crede că ar fi ieșit cu agresiuni fizice dacă Dăncilă ar fi mers la BCU peste Iohannis

0

Gabriela Firea crede că dacă Viorica Dăncilă ar fi mers la BCU, la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis, ar fi avut loc ”agresiuni” din partea susținătorilor președintelui. Declarația a fost făcută la Antena3.

 

„În momentul în care s-a tras concluzia de către doamna Dăncilă, de către staff-ul domniei sale că nu va exista o confruntare, au fost colegi care au sfătuit-o să meargă direct la BCU pentru a se prezenta la întâlnire cu unii dintre jurnaliștii selectați de Iohannis. Alți colegi de-ai noștri – au fost mai mulți – au venit cu opinia că nu ar fi bine să se întâmple așa ceva”, a declarat Firea.

Citește și DEZBATERE SOLO: Iohannis: Fără mine statul de drept din România s-ar fi rupt

Primarul Capitalei, fără teamă de reidicol, doar vorbea la Antena3, a declară că au fost semnale în interiorul partidului că, în cazul în care Viorica Dăncilă se va prezenta la Biblioteca Centrală Universitară, vor „avea loc agresiuni fizice”.

„Până la urmă, ne puteam aștepta la multe lucruri neplăcute, urâte, din partea unora dintre susținătorii domnului Iohannis și să o fi pus pe doamna Dăncilă într-o situație jenantă, ceea ce nu merită. Nu merita să fie pusă într-o situațuie neplăcută, poate să fie martora unei agresiuni, nu doar verbale, ci și fizice. Aveam anumite semnale. Am avut astfel de semnale că vor putea avea loc agresiuni verbale sau chiar și fizice și atunci opinia noastră a fost de a organiza o întâlnire cu reprezentanții presei la care să nu selectăm niciun jurnalist”, a explicat Firea.

În schimb, Dăncilă a ales un monolog cu presă prietenă despre care puteți citi aici: DEZBATERE SOLO: Dăncilă nu îşi asumă asaltul PSD asupra justiţiei şi îl acuză pe Iohannis și de ceea ce nu putea face

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele