Firea dă bani la biserici, dar Nicușor Dan anunță că nu are de unde

0

Primarul General al Municipiului București, Gabriela Firea,  propune o rectificare a bugetului Capitalei în care sunt alocați peste 2,5 milioane de euro pentru 45 de parohii din Capitală, transmite Buletin de București.

Asta cu toate că Nicușor Dan anunța astăzi că administrația Capitalei o duce foarte prost cu banii Administrația locală din București a ajuns în incapacitate de plată

Realocarea financiară are loc înainte cu două luni de alegerile locale și presupune învestiții în sisteme video, reamenajări de curți, altare de vară sau remodelare bucătării.

Pe lângă restaurarea unor monumente și biserici, investițiile se mai îndreaptă spre: înlocuirea pardoselii cu marmură, încălzire termică în pardoseală, picturi din mozaic în exteriorul bisericii, placarea curților cu piatră și multe alte astfel de investiții.

Parohiile care ar urma să primească cei mai mulți bani sunt:

Biserica Militară, din str. Vitan Bârzești, cu 165. 000 de euro pentru continuarea construcției,

Cancelaria Patriarhală,  ar urma să primească 158.962 de euro pentru reabilitarea curții interioare, repararea sistemului de camere video al Cancelariei și reabilitarea pavajului de la Catedrala Patriarhală,

Parohia Progresul 3, ar urma să primească 123.000 de euro pentru construirea unui cămin de bătrâni, lumânărar și pentru amenajarea gardului și grădinilor exterioare.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele