Firea i-a lasat lui Nicușor Dan doar 4 milioane de lei în conturile Primăriei București

0
nicusor-dan-gabriela-firea

Firea i-a lasat lui Nicușor dan doar 4 milioane de lei în conturile Primăriei București. Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din Bucureşti va fi plătit luni, 9 noiembrie, anunţă primarul general, Nicuşor Dan. Primarul Bucureștiului menţionează că singurii bani pe care i-a găsit în conturile primăriei au fost 4,4 milioane lei.

 

„Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din Bucureşti va fi plătit luni, 9 noiembrie. În această săptămână vom primi banii de la Guvern, iar apoi ne vom putea onora obligaţiile faţă de adulţii cu dizabilităţi din Capitală. Vă informez că singurii bani pe care i-am găsit în conturile primăriei au fost 4,4 milioane de lei şi popriri pentru 80 de milioane de lei. În condiţiile în care pentru plata acestor stimulente financiare necesarul e de 28 de milioane de lei. Reafirm că voi face de fiecare dată toate eforturile pentru ca bucureştenii să nu aibă de suferit, în ciuda problemelor financiare ale municipalităţii”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Dan anunțase că persoanele cu handicap își vor primi banii

Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti anunţa pe 27 octombrie că plata stimulentului financiar pentru persoanele adulte cu handicap, în valoare totală de 28.000.000 lei, va fi amânată, urmând să fie făcută la o dată ulterioară, care va fi comunicată de îndată ce DGASMB va dispune de fondurile necesare.

Nicușor Dan anunță că Gabriela Firea și consilierii PSD au lăsat datorii curente de 3 miliarde lei

Nicuşor Dan, care la momentul respectiv nu îşi preluase încă mandatul, transmitea că persoanele adulte cu handicap vor primi banii.

Primarul general în funcţie la acea dată, Gabriela Firea, declara că plata stimulentului financiar pentru persoane adulte cu handicap se face în ultima zi a lunii sau în primele zile din luna următoare, „în funcţie de situaţia financiară”, dar şi că situaţia financiară a Municipalităţii e una dificilă, în contextul diminuării cotei din impozitul pe venit alocată PMB.

Vezi și Creșele și grădinițele introduc camerele video de supraveghere

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele