Gheorghiță vrea pedepsirea tuturor celora care au contribuit la eliberarea de certificate de vaccinare false

1
valeriu gheorghita
Valeriu Gheorghita

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a afirmat, joi, că implicarea cadrelor medicale în eliberarea de certificate de vaccinare false – sub diferite forme – este ”de netolerat, de neacceptat şi de neînţeles”. ”Sper ca fiecare persoană care s-a dezis de la profesia medicală şi de la ce a fost învăţat să plătească pentru asta”, afirmă medicul.

 

Valeriu Gheorghiţă a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, cum se poate lupta împotriva cadrelor medicale implicate în eliberarea de certificate de vaccinare false şi a răspuns: ”Foarte greu, aceasta este realitatea. Luptăm foarte greu (…) eu sper ca fiecare persoană care a făcut şi s-a dezis de la profesia medicală şi de la ce a fost învăţat să plătească pentru asta. Cer întregului corp medical să se delimiteze de astfel de persane care aruncă cu noroi în toată munca oamenilor (…) o muncă uriaşă, cu pierderi uriaşe. Este de netolerat, de neacceptat şi de neînţeles”.

Medicul speră ca toţi care s-au pretat la astfel de fapte să fie pedepsiţi.

”Sper să fie pedepsiţi şi am certitudinea că instituţiile statului îşi vor face datoria şi vor aplica litera legii pentru fiecare caz pentru că nu cred că cineva are o explicaţie logică pentru aceste lucruri”, a mai declarat Valeriu Gheorghiţă.

Valeriu Gheorghiță: atingerea imunizării colective până la sfârșitul anului

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele