Gigi Hadid în vacanță cu familia Beckham, modelul se relaxează în Saint-Tropez

0

Gigi Hadid a mers în vacanță cu familia Beckham. Vedeta în vârstă de 27 de ani a fost surprinsă de fotografi în timp ce încerca să obțină bronzul perfect. Modelul s-a bucurat de o primire călduroasă din partea fostului fotbalist David Beckham.

Gigi Hadid are parte de o vacanță de vis în Saint-Tropez. Modelul a fost întâmpinată pe iahtul familiei Beckham de fostul fotbalist și de un grup de prieteni al acestuia. Bobby Rich a fost și el prezent la momentul la care Gigi a ajuns pe iaht.

Gigi Hadid a mers în vacanță cu familia Beckham

Gigi Hadid a avut o apariție impresionantă. Acesta s-a alăturat familie Beckham într-o vacanță exclusivistă. Paparazzi au surprins-o pe divă într-o rochie albă. Ulterior acesta s-a schimbat în costum de baie și a mers să facă plajă.

Acesta nu a făcut nicio declarație cu privire la costurile vacanței. Supermodelul de 27 de ani are deja o relație foarte strânsă cu familia fostului fotbalist.

Gigi Hadid într-o rochie albă în timp ce se află pe iahtul familiei Beckham

Ea și Nicola Peltz sunt prietene bune din copilărie. De când Nicola s-a căsătorit cu Brooklyn Beckham, prietenele sale au fost văzute tot mai des în preajmă familiei. Sursele spun că Gigi a cunoscut familia fostului fotbalist prin intermediul prietenei sale.

Nicola a avut în trecut o relație cu fratele prietenei sale. Ea și Anwar Hadid au avut o relație din 2017 până în luna mai a anului 2018. Nicola l-a întâlnit pe Brooklyn Beckham când încă se întâlnea cu Anwar, dar au decis să rămână doar prieteni până în luna octombrie 2019 când au anunțat că formează un cuplu.

Surorile Hadid și famillia Beckham

Gigi Hadid într-un costum de baie din două piese a mers în vacanță cu familia Beckham

David Beckham a întâlnit-o pe sora modelului Gigi Hadid, Bella Hadid, în timpul unui eveniment de la Paris. Astfel, surorile Hadid nu sunt străine de familia Beckham și par să aibă o relație foarte apropiată.

Deși Gigi are o relație strânsă cu Nicola, sursele spun că Nicola și Brooklyn Beckham nu au fost prezenți alături de familia lor. Se pare că noua soție a lui Brooklyn Beckham nu are o relație bună cu soacra sa, Victoria Beckham.

Vezi și: Justin Bieber fotografiat în Los Angeles alături de soția sa, Hailey Bieber. Cum arată cântărețul după paralizia facială

Gigi Hadid a mers în vacanță fără Nicola Peltz

Gigi Hadid a avut un program foarte aglomerat în ultima perioadă. Recent aceasta a participat la o prezentare de modă alături de sora sa, Bella Hadid. Pentru a se relaxa, Gigi a decis să meargă într-o vacanță în Saint Tropez.

Gigi și Bella Hadid la o prezentare de modă din Paris în anul 2019

Aceasta s-a alăturat familiei Beckham pe care a cunoscut-o prin intermediul prietenei sale din copilărie, Nicola Peltz. Nicola este căsătorită cu fiul fostului fotbalist David Beckham. Ea și Brooklyn Beckham nu au fost prezenți pe iahtul familiei în vacanța din Saint Tropez. Sursele spun că există tensiuni vizibile între Nicola și soacra sa, Victoria Beckham.

”Pare că există o distanță bine definită între familia Beckham și familia Peltz. Brooklyn și Nicola par să se îndepărteze tot mai mult de familia Beckham. Totuși, Brooklyn reușește să păstreze o relație bună cu părinții lui”.

Zvonurile privind neînțelegerile dintre famila Beckham și familia Peltz par să persiste. Cele mair ecente imagini dovedesc că Brooklyn și actuala sa soție nu sunt dornici să petreacă vacanțele în familie.

Nicola a făcut mai multe postări în perioada în care se afla în luna de miere pe care a petrecut-o pe iahtul familiei Beckham. În niciuna din postări nu apare și soacra sa, Victoria. Sursele spun că Nicola nu a reușit să se apropie sub nicio formă de Victoria Beckham.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele