Ibrahimovic va cânta la San Remo

1

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic şi antrenorul sârb Sinisa Mihajlovic vor interpreta în duet hit-ul din anii 70 ”Io, Vagabondo”, în cadrul Festivalului de la Sanremo, oferindu-le ocazia telespectatorilor din Italia să vadă şi latura lor mai sensibilă, nu doar pe cea de ”duri”, arătată pe terenurile de fotbal din Serie A.

 

Amedeo Sebastiani, cunoscut mai bine sub numele de Amadeus, prezentatorul evenimentului muzical anual din peninsulă, a precizat că Ibrahimovic (39 ani), atacantul echipei AC Milan, şi Mihajlovic (52 ani), tehnicianul formaţiei Bologna, vor interpreta melodia lansată în 1972 de grupul Normandi, marţi, în cadrul celebrului festival.

De asemenea, Ibrahimovic va lua parte şi la un scurt moment umoristic alături de Amadeus şi de actorul de comedie Rosario Fiorello, ambii suporteri ai rivalei Inter Milano.

Participarea lui Zlatan Ibrahimovic la Festivalul de la Sanremo, care va dura de marţi până sâmbătă, a generat controverse în Italia, în condiţiile în care echipa sa, AC Milan, urmează să joace cu Udinese, miercuri, înainte de a se deplasa la Verona pentru jocul cu Hellas, programat duminică.

 

Anchetatorii au găsit două pistoale acasă la șoferul care amenința cu arma în trafic

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele