Incompetență reglată din rectificare bugetară – înțelegere pe axa Firea-Dăncilă-Teodorovici

1

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat la finalul unor discuţii avute la Palatul Victoria că s-a agreat cu premierul Viorica Dăncilă şi cu ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, depăşirea blocajului financiar al PMB la rectificarea bugetară care va avea loc în luna iulie.

“S-a agreat atât cu doamna prim-ministru, cât şi cu domnul ministru de Finanţe să încercăm împreună să depăşim acest blocaj. Tehnicienii de la Finanţe au venit şi cu nişte soluţii şi aşteptăm cu toţii cu mare interes rectificarea bugetară care va avea loc în luna iulie. Aşteptăm aceşti bani pentru o echilibrare a bugetelor atât ale Primăriei Capitalei, cât şi ale sectoarelor. (…) Este un deficit de un miliard de lei pe care trebuie să-l compensăm într-o formă sau alta, dar ne vom echilibra. Aşa cum ştiţi, am reuşit să contractăm şi un împrumut pentru plata unei facturi restante la gazele din această iarnă şi toate celelalte facturi vor fi achitate în momentul în care vom primi sumele la rectificarea bugetară. (…) Am primit cotele pentru iulie vineri şi la rectificare vom primi atât sumele anterioare datorate, cât şi fila de plan pentru luna corespunzătoare”, a declarat Gabriela Firea.

Doamna primar a calificat discuţia de la Palatul Victoria ca fiind “nu neapărat tensionată, dar destul de tristă, pentru că nu e vesel să nu ai bani”.

Citește și: Andrei Bodean, procurorul DNA care face curat la Constanța, audiat fără rost la SIIJ

1 comentariu

  1. de ce nu mai da ceva la Catedrala??? o statuie aiurea, ceva festivaluri, si alte nazbatii pt firmele de sifonat bani si de venit para-ndarat in buzunarele sotilor Firea-Pandele….intr-o tara normala, cu o justitie adevarata, era legata si pusa sa justifice fiece leu si motivul cheltuirii lui

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele