Klaus Iohannis, solicitare fermă pentru guvernul României cu privire la recursul compensatoriu

0

Președintele Klaus Iohannis a oferit declarații în această dimineață, referitoarea la recursul compensatoriu. “ A fost posibil în baza unei legi în vigoare. Spun foarte clar și răspicat: siguranța cetățeanului român nu este negociabilă! Așadar, trebuie să tragem câteva concluzii, și asta rapid. Să venim cu măsuri. Am observat tot felul de poziții. Se caută un vinovat pentru această lege. Eu vă spun clar: nu asta este soluția”, a declarat Klaus Iohannis.

Declarația integrală aici:”Siguranţa cetăţeanului român nu este negociabilă”

Președintele solicită revizuirea urgentă a legislației

Prin declarațiile susținute în această dimineață, Klaus Iohannis și-a manifestat îngrijorarea față recursul compensatoriu, fâcând apel pentru analizarea și prezentarea unei soluții în acest sens de către Guvern.
“Solicit Guvernului României să facă, într-un timp scurt, o analiză profundă și să vină cu soluții. Repet: solicit Guvernului o analiză profundă și prezentarea de soluții. Aceste soluții trebuie să vină de la Guvern. Se poate corecta legislația. Să vină urgent cu soluții pentru această chestiune!”, a declarat Klaus Iohannis.

“Spun clar și răspicat: siguranța cetățenilor nu este negociabilă!”

Președintele susține faptul că legea recursului compensatoriu poate avea repercusiuni asupra siguranței cetățenilor români și îndeamnă reprezentații Guvernului să nu mai caute vinovați și să găsească soluție rapidă.

Citește și:NO BREXIT! 432 de parlamentari au votat împotriva documentului și 202 pentru

Autor: Cosmin Rădulescu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele