Lavrov, marele fan Apple

0
Lavrov criminal in branduri de lux
Lavrov, fan Apple

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov a negat informația conform căreia ar fi fost dus la spital cu o afecțiune cardiacă. Ministrul care neagă crimele armatei lui Vladimir Putin s-a arătat iritat de jurnaliştii occidentali pentru că au publicat această informație pe care el o consideră drept ”reportaje false”.

 

Associated Press, citând oficiali indonezieni, a declarat că Lavrov a fost dus la spital după ce a ajuns în insula indoneziană Bali pentru un summit al Grupului celor 20 (G20).

„Aceasta, desigur, este culmea falsificării”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe rus Maria Zaharova de parcă oficialii ruși nu s-ar putea îmbolnăvii.

Pentru a nega presupusa internare, Lavrov a publicat o imagine din balconul unui complex de lux Bali, iar hainele și accesoriile de pe el îi trădează afecțiunea pentru brandurile occidentale, cu toate că în declarațiile sale îl detestă.

Vezi și Lavrov continuă minciunile și manipularea: Majoritatea ţărilor lumii dau dreptate Rusiei

Lavrov pare a fi fan Apple, dar știe și ce înseamnă luxul de la New York, metropola pe care propaganda stupidă a criminalilor de la Kremlin o amenință, alături de Washington, cu bomba nucleară.

Lavrov, ministrul de externe al criminalului Putin, poartă un tricou creat de artistul care crează în America, Jean-Michael Bascuiat, care costa mult peste 1500 de euro.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele