Lemet a obținut premiul pentru activitatea de CSR la Gala Antreprenoriatului Românesc

0
- Reclama -

Anuarul “100 Cei mai buni Antreprenori” a ajuns, anul acesta,  la a doua ediție. În cadrul Galei Antreprenoriatului Românesc, care a avut loc la Sheraton Bucharest Hotel, au fost premiați antreprenori şi manageri de top.

 

Premiul pentru activitatea de CSR i-a revenit Adinei Ionescu de la Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilier din România.

Responsabilitate Socială Corporatistă este un concept care a devenit familial pentru marile companii. Inițiativele de CSR din România au crescut în ultimii ani, în special pentru companiile care au înțeles de mult necesitatea existenței acestor activități pe agenda lor zilnică. Atunci când vorbim despre Responsabilitatea Socială Corporatistă ne referim la implicarea companiilor în îmbunătățirea comunității în care activează.

- Reclama -

Majoritatea companiilor utilizează campaniile de CSR și, implicit, bugetul alocat acestui tip de strategii pentru a-și maximiza profitul, însă, acțiunile de CSR ale companiei LEMS sunt alese pentru a fi compatibile cu misiunea și viziunea companie. 

Pentru anul 2019, Lemet a excelat prin acțiunile sale pe terenul CSR din România. Realizările acestei companii au fost destinate comunităţii locale în scop umanitar, filantropic, cultural, artistic, educativ, științific, religios, sportiv. În acest an, Lemet a fost liderul de comunitate al proiectului Leaders Explore – un program național prin care liceenii învață să devină liderii comunităților din România, care și-a propus să  abordeze problema vocației, un subiect de maxim interes în perioada liceului. În ceea ce privește latura umanitară, Lemet a participat în calitate de sponsor la Câmpina Open MTB – Race for Autism, un eveniment sportiv care are ca scop sensibilizarea comunității cu privire la cauza autismului. 

Un pas important la care Lemet a participat de asemenea în calitate de sponsor, a fost deschiderea Centrului Glasul Autismului în Campina. Centrul a găzduit sesiuni de terapie 3 C (Conștientizare, Coordonare, Concentrare), terapie de grup, kinetoterapie și activități de pregătire pentru școală adresate copiilor cu tulburări în spectrul autist.

 

Directorul CSR al Lemet, Adina Ionescu a declarat că Responsabilitate Socială Corporatistă, este un domeniu despre care nu doar se vorbește, ci și unul în care este important să acționăm

 

„Domeniul nostru de activitate, la care trebuie să ne pricepem bine, este producţia şi vânzarea de mobilier. Pentru domeniul responsabilității sociale, ne alegem parteneri care fac asta zi de zi. În felul acesta, alegem acţiunile de CSR care sunt compatibile cu misiunea şi valorile noastre”.

Citește și: LEMS continuă proiectele de CSR de succes și în 2020

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele