Liberalii nu sunt de acord cu listele de prefecți și subprefecți

0

Biroul Politic Naţional al PNL nu a validat, sâmbătă, lista cu propunerile de prefecţi şi subprefecţi.

Ludovic Orban a fost întrebat, sâmbătă, când va fi finalizată lista cu ropunerile de prefecţi, avânt în vedere nemulţumirile din ţară, mai ales ale liderilor de la Cluj şi a afirmat: ”Evocaţi această situaţie de la Cluj ca şi cum ar fi perpetuă. Este unică. Este unică. (…) Am dat răspunsul apropo de obicţiile pe care le-a formulat că, în măsura în care este posibil, vom mai discuta asupra acestui subiect”.

Liderul PNL a reiterat ideea că orice prfect va trebui să acţiuneze în sprijinul Guvernului, indiferent de partidul din care va face parte.

”Orice prefect este obligat să acţioneze în cadru constituţional şi legal. De asemenea, prefectul este reprezentantul Guvernului în judeţ şi are obligaţia de a coordona programul de guvernare, în numele Guvernului, în judeţul respectiv. Dacă un prefect nu acţionează în cadru constituţional şi legal şi nu aplică programul de guvernare, normal că nu va rămâne prefect. Este normal şi firesc. Pe de altă parte, orice prefect din orice formaţiune politică din coaliţie are aceeaşi obligaţie”, a mai declarat Orban.

Cîțu spune că actualul buget va opri “dezmăţul făcut de PSD în perioada 2017-2019”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele