Liderul PPE: Klaus Iohannis, un luptător neobosit pentru stat de drept și combaterea corupției, va conduce excelent Președinția rotativă a UE

0

Liderul Partidului Popularilor Europeni (PPE), Joseph Daul, afirmă că președintele Klaus Iohannis, care este un luptător neobosit pentru stat de drept și combaterea corupției, va conduce excelent președinția rotativă a Uniunii Europene.

„Astăzi România preia președinția UE. Președintele Klaus Iohannis este un luptător neobosit pentru stat de drept și combaterea corupției încă de la începutul mandatului său. Va conduce excelent președinția rotativă a UE“, a scris Joseph Daul pe contul său de Twitter.

Joseph Daul✔@JosephDaul

Astăzi România preia președinția UE. Președintele @KlausIohannis este un luptător neobosit pentru stat de drept și combaterea corupției încă de la începutul mandatului său. Va conduce excelent președinția rotativă a UE. @ro2019eu1811:00 AM – Jan 1, 2019Twitter Ads info and privacySee Joseph Daul’s other TweetsTwitter Ads info and privacy

România exercită, începând de astăzi, președinția semestrială rotativă a Uniunii Europene.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, într-un interviu difuzat duminică seara de Antena 3, că vrea să meargă în locul președintelui Klaus Iohannis la Consiliul European în perioada președinției României la UE, ea reproșându-i președintelui și faptul că a preluat ștafeta președinției rotative de la cancelarul austriac Sebastian Kurz.

„Președinția Consiliului UE e deținută de către prim-ministru și de către Guvern. E o regulă care trebuie respectată“, a susținut Viorica Dăncilă.

Citește și Biserică din București jefuită de Revelion de hoți! Enoriașii, revoltați: E foarte mare păcat să furi din Biserică, așa s-a ajuns?

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele