Medicul Beatrice Mahler: Dacă ne vaccinăm, probabil că în toamnă vom scăpa de măşti

2

Medicul Beatrice Mahler: Dacă ne vaccinăm, probabil că în toamnă vom scăpa de măşti. ”Singura soluţie şi speranţă” pentru o viaţă normală este vaccinarea împotriva COVID-19, spune Managerul Institutului „Marius Nasta”, Beatrice Mahler.

 

„Singura soluţie şi speranţă pe care o avem de normalitate este administrarea vaccinului. Este adevărat, acest vaccin a fost creat într-un timp extrem de scurt, dar nu trebuie să uităm că a fost creat printr-o metodă de laborator, printr-o metodă de cercetare care în acest moment nu este nouă, este aplicată în tratamentul patologiei oncologice, tratament care este extrem de eficient dacă vorbim de această categorie de pacienţi şi, mai mult decât atât, vorbim de o modalitate de structură a vaccinului care practic nu aduce în organism agentul patogen”, a spus Mahler.

„Acest vaccin cu siguranţă va fi eficient, pentru că studiile de până în acest moment indică eficienţă de peste 90%, dar nu trebuie să înţelegem această eficienţă ca pe singurul obiectiv pe care îl avem în acest moment. Mai sunt răspunsuri pe care le aşteptăm, vor veni”, a adăugat ea.

Efectele secundare ale vaccinului Moderna anti coronavirus: febră ușoară, frisoane, oboseală

Mahler spune că se va vaccina, pentru a avea „libertatea de a trăi o viaţă normală”.

„Dacă ne vaccinăm şi dacă înţelegem că vaccinarea este o soluţie pentru noi românii şi procentul de vaccinare şi dorinţa de a ne vaccina ajunge undeva la 70% din populaţie, probabil că în toamnă vom scăpa de măşti”, a mai spus ea.

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele