”Mitralieră” Rădulescu nu mai are voie să vorbească în public

0

Afirmațiile deputatului mitralieră, PSD-istul Cătălin Rădulescu, care le-a cerut medicilor și profesorilor să dea banii din măririle de salariul înapoi, după eșecul social-democraților la alegerile europarlamentare, au stârnit reacții inclusiv în interiorul PSD.

Medicii și profesorii sunt revoltați după ce Rădulescu le-a cerut banii înapoi: ”Este reacția furibundă a unui muribund”, spun aceștia.

Citește și Rădulescu ”Mitralieră” nu vrea să știe ce gândește Dăncilă sau Toader

Comitetul Executiv al PSD a luat decizia de a-i înterzice lui Cătălin Rădulescu să mai facă declaraţii publice.

„Cătălin Rădulescu a făcut declaraţii total aiurea şi nepotrivite atunci după alegeri. În Comitetul Executiv al PSD s-a luat decizia ca deputatul Cătălin Rădulescu să nu mai facă nicio declaraţie publică. Acum nu ştiu şi dacă domnul Rădulescu va respecta această decizie”, a declarat Șerban Valeca pentru Adevărul.

„Eu îi rog pe medicii care au primit de 4 ori salariul să-l dea înapoi sau să plece din țară cum plecau până acum din cauza salariului, profesorii să meargă să muncească la fructe, că înseamnă că n-au fost mulțumiți de creșterile salariale, pensionarii la fel, să voteze USR. Fermierii să dea înapoi subvenția la USR pentru că oricum o să li se înapoi. Să vedem cum o să trăiască cu aceste partide”, a spus Cătălin Rădulescu, după ce PSD a pierdut alegerile europarlamentare.

Citește și Primul SUV Kia de clasă mică va fi prezentat în această vară

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele