Oraşul Nădlac urmează să intre în carantină timp de 14 zile

0

Oraşul Nădlac din judeţul Arad va intra în carantină timp de 14 zile, după ce rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 a ajuns la 4,83 cazuri la o mie de locuitori. Măsura intra în vigoare duminică, 14 februarie, de la ora 22.00.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Arad a adoptat o hotărâre prin care decide carantinarea oraşului Nădlac, în urma analizei epidemiologice făcută de Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Arad.

”Se solicită Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei emiterea Ordinului Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă instituirea măsurii de carantină zonală, începând cu data de 14.02.2021 ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile, pentru Oraşul Nădlac, judeţul Arad”, se arată în hotărârea CJSU Arad.Pe perioada carantinei, circulaţia şi staţionarea în spaţii publice a persoanelor este interzisă, cu excepţia motivelor bine justificate, pe baza Declaraţiei pe proprie răspundere, legitimaţiei de serviciu sau a adeverinţei eliberată de angajator.

În intervalul orar 06.00-22.00, în interiorul localităţii, se interzice circulaţia tuturor persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei, cu unele excepţii.

Liberalii nu sunt de acord cu listele de prefecți și subprefecți

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele