Palmă binefăcătoare, comediantul Chris Rock vinde bilete pe bandă rulantă

0
- Reclama -

Vânzarea biletelor pentru spectacolele din cadrul „Ego Death World Tour” de stand-up al umoristului Chris Rock a crescut după incidentul de duminică, de la gala Oscar.

 

Potrivit site-ului de bilete TickPick, interesul pentru spectacolul din cadrul „Ego Death World Tour” a crescut după secvenţa în care Will Smith îl loveşte peste faţă pe umorist pe scena celei de-a 94-a ceremonii a premiilor Oscar.

„Am vândut peste noapte mai multe bilete pentru a-l vedea pe Chris Rock decât în ultima lună la un loc”, au scris reprezentanţii site-ului pe Twitter.

Potrivit publicaţiei americane Newsweek, biletele pentru o masă la viitorul spectacol al lui Chris Rock, vineri, la Wilbur Theater din Boston, s-au vândut de la 338 dolari (308 de euro) luni dimineaţă la 450 de dolari (410 euro) într-o oră. De atunci, este sold-out.

- Reclama -

Chris Rock şi-a anunţat turneul pe Instagram la 23 februarie, cu promisiunea „unui material nou” şi a unui program „introspectiv” care va fi „foarte personal şi foarte comic”.

Chris Rock şi Will Smith întreţin o ceartă de mai mulţi ani. Chris Rock a râs deja de Jada Pinkett Smith în 2016 pentru că nu a fost invitată la gala Oscar din acel an.

Cauți mobilă pentru bucătăria restaurantului tău? Iată care este cel mai convenabil loc de unde poți să faci cumpărături!

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele