Parlamentarii PSD se jură că nu sunt lipiți de bănci la moțiune

0

Parlamentarii PSD nu au primit vreo directivă care să-i oblige să rămână în bănci şi să nu participe la votul asupra moţiunii de cenzură, declară la RFI deputatul Valeriu Steriu.

Moţiunea e votată marţi după-amiază. Opoziţia are nevoie de 233 de voturi, pentru a demite Guvernul Dăncilă, dar nu are suficienţi parlamentari pentru ca demersul să aibă succes.Valeriu Steriu ironizează Opoziţia, înaintea votului asupra moţiunii de cenzură: ”Este o Opoziţie care a încercat să facă o moţiune chiar şi la băşcălie, dacă ne uităm cum a fost citită de un domn cu nişte ochelari de clovn în Parlamentul României”.

Deputatul precizează că parlamentarii PSD nu sunt obligaţi să rămână în bănci: ”Este opţiunea fiecăruia, nu a fost vreo directivă dată de cineva. Fiecare hotărăşte dacă participă sau nu la vot, în primul rând. Este mai degrabă sarcina Opoziţiei să asigure cele 233 de voturi şi probabil a găsi forma prin care să existe un cvorum. Tocmai de aceea, pentru cvorum, pentru a avea această moţiune discutată şi votată astăzi, suntem acolo cu toţii pentru a vedea cum îşi strânge Opoziţia voturile necesare”.

Citește și: Elevii au început Evaluarea Națională

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele