Percheziții într-un dosar privind demolarea ilegală a unui imobil din centrul Capitalei

0
- Reclama -

Este vorba despre un imobil ridicat în 1905, demolat cu doi ani în urmă. Clădirea se afla lângă sediul Poliției Sector 1, pe strada Visarion, la 50 de metri de Piața Romană. Casa fusese în mod deliberat lăsată să se deterioreze pentru a putea fi dărâmată.

Mai multe ONG-uri s-au implicat și au dus în instanță această demolare ilegală.

Știre inițială

Poliţiştii şi procurorii efectuează percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov într-un dosar în care se investighează demolarea ilegală a unui imobil din centrul Capitalei.

„Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează 9 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, fals în declaraţii, omisiunea sesizării şi executarea de lucrări fără autorizaţie de desfiinţare, toate în legătură cu demolarea ilegală a unui imobil situat în centrul municipiului Bucureşti, într-o zonă protejată construită”, se precizează într-un comunicat al IGPR.

- Reclama -

Vezi și Nicușor Dan colaborează cu poliția în cadrul verificărilor cu privire la autorizaţiile de construire

Potrivit sursei citate, şase persoane vor fi duse la audieri.

Persoanele în cauză vor fi conduse la sediul unităţii de poliţie, în vederea aducerii la cunoştinţă a faptelor pentru care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale şi audierii acestora, pentru clarificarea situaţiei de fapt, menţionează IGPR.

Vezi care este cel mai performant purificator de aer anti coronavirus

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele