Polițistul pensionat a fost sau n-a fost în Israel?

0

Ambasada Israelului, SRI și toată presa, toți vorbesc parcă despre fostul polițist care a călătorit în Israel fără să îl numească cu exactitate.

 

Știm că pensionatul de la stat, angajat la stat, a fost în Israel de unde a contractat coronavirus COVID-19 și și-a imbolnavit apropiații, dar a ascuns că a fost în țara sfântă.

Citește Bucureșteanul cu coronavirus, fost șef în poliție, a mințit despre călătoria în Israel

Mai știm că fiul este angajat tot la stat, într-un serviciu, iar nora la primărie. Știm, fără nume, că nora și, probabil, soția sunt bolnave deja.

Aflam că un angajat SRI este deja bolnav de coronavirus COVID-19. SRI tocmai a comunicat asta, iar SRI este un “serviciu”.

“În data de 10 martie 2020, un ofiţer din cadrul Serviciului Român de Informaţii a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus (COVID-19). Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, împreună cu Direcţia Medicală din SRI, au desfăşurat o anchetă epidemiologică pentru identificarea şi izolarea tuturor persoanelor cu care acesta a intrat în contact. În prezent, situaţia este sub control şi au fost luate deja toate măsurile prevăzute în astfel de cazuri”, precizează SRI.

Întrebare: de ce Ambasada Israelului anunță ca cetățeanul român n-ar fi călătorit în Israel?

“Cu privire la situaţia “pacientului 17” confirmat cu coronavirus şi despre care s-a relatat că a fost infectat în timpul unei călătorii în Israel, Ambasada Statului Israel vă informează asupra faptului că, din datele deţinute, reiese că acesta a călătorit în perioada 21-26 februarie, revenind în România la bordul cursei El Al – LY572. “Pacientul 17″ a fost cazat la Hotelul Diamond Princess în oraşul Betleem (teritoriile palestiniene). Nu avem informaţii până la acest moment referitor la o posibilă şedere a lui în Israel”, informează miercuri Ambasada Statului Israel.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele