Presa spaniolă: Ianis Hagi poate ajunge la Real Madrid

0

Ianis Hagi poate deveni un maratonist al transferurilor.

După Fiorentina, Genk și Glasgow Rangers, fiul lui Gheorghe hagi poate bifa al patrulea club din străinătate la care să evolueze.

Publicaţia spaniolă Don Balon scrie că gruparea Real Madrid este gata să plătească suma de zece milioane de euro pentru transferul mijlocaşului Ianis Hagi, jucător aflat acum la Glasgow Rangers, unde a fost împrumutat de Genk.

Potrivit sursei citate, politica de transferuri a clubului madrilen se va schimba din cauza crizei economice provocate de pandemia de coronavirus. Astfel, în loc de vedete transferate pe sume mari, Real Madrid se va orienta către jucători tineri, cu potenţial ridicat, însă mult mai ieftini, aşa cum a fost cazul lui Marco Asensio, adus de la Mallorca pentru o sumă de aproape 4 milioane de euro, în 2014.

Don Balon scrie că, impresionat de evoluţiile din Liga Europa ale jucătorului, Florentino Perez, preşedintele Realului, a discutat deja cu Hagi jr. despre intenţia lui de a-l aduce pe Santiago Bernabeu.Publicaţia spaniolă adaugă faptul că antrenorul Zinedine Zidane şi-ar fi dat acordul pentru transferul lui Ianis Hagi.

Citește și: Garda forestieră Brașov a găsit 44 vagoane care transporta legal peste 1.500 de metri cubi, masă lemnoasă din Cehia cu destinația Covasna

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele