Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, candidează la preşedinţia filialei Timiş a USR PLUS

0
- Reclama -

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, şi-a anunţat, duminică după-amiaza, candidatura la preşedinţia filialei Timiş a USR PLUS.

 

Fritz a precizat că resimte acest gest „ca pe o responsabilitate” de a-şi pune la dispoziţie „toată greutatea funcţiei, experienţa de a coagula oameni şi viziunea europeană pentru o nouă cultură politică”.

„Am anunţat astăzi colegilor din USR PLUS candidatura mea la preşedinţia filialei Timiş. După cum probabil aţi aflat, justiţia a aprobat de curând fuziunea dintre partidele USR şi PLUS care s-au prezentat la alegeri, în ultimii doi ani, într-o alianţă. Acum suntem un singur partid care are datoria faţă de voi, cei care ne-aţi ales, să fim partidul care are nu doar voinţa, ci şi puterea să schimbe România în bine. Candidez pentru că o resimt ca responsabilitatea mea de a pune în slujba acestui proiect unificator toată greutatea funcţiei mele, experienţa mea de a coagula oameni şi viziunea mea europeană pentru o nouă cultură politică”, a anunţat Dominic Fritz, pe pagina sa de Facebook.

Primarul a adăugat că prioritatea sa este municipiul Timişoara, iar împreună cu o echipă de colegi buni, care au dovedit implicarea lor şi au câştigat bătălii politice şi electorale, „vreau să ducem mesajul USR PLUS de transformare în tot judeţul”.

- Reclama -

Vezi și UPDATE: Cîțu cu ochii spre președinția PNL: e nevoie de “un alt tip de politician”

„Timişoara va genera bunăstare şi progres şi pentru Timiş, dacă vom avea capacitatea să transmitem bune practici de guvernare şi soluţii inovatoare în fiecare comunitate din jur”, a mai punctat Fritz.

În prezent, filiala judeţeană a alianţei USR PLUS este condusă de Cristian Moş, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele