Regina Angliei a fost sfătuită să renunțe la alcool. Ce băutură consuma în fiecare seară

0
regina elsabeta

Regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, este obligată să renunțe la băuturile alcoolice zilnice, la sfatul medicilor ei.

 

Deși are o sănătate fizică bună, Regina Elisabeta, care s-a adresat parlamentului galez joi și a fost văzută în public mergând cu ajutorul unui baston, a fost sfătuită să renunțe la băuturile alcoolice, potrivit Vanity Fair.

Majestatea sa se pregătește pentru unul dintre cele mai importante perioade ale domniei sale, jubileul de platină.

Potrivit a două surse apropiate monarhului, medicii au sfătuit-o pe regină să renunțe la alcool, cu excepția ocaziilor speciale, pentru a se asigura că este cât se poate de sănătoasă pentru programul ei ocupat de toamnă și înainte de celebrarea jubileului ei de platină din iunie anul viitor.

„Reginei i s-a spus să renunțe la băutura de seară, care este de obicei un martini”, spune un prieten de familie, potrivit Vanity Fair.

„Nu este un lucru complicat pentru ea, nu este o băutură mare, dar pare un lucru nedrept faptul că, în această etapă a vieții sale, trebuie să renunțe la una dintre puținele plăceri”, au mărturisit apropiații.

Regina a trecut printr-o perioadă dificilă după moartea soțului ei, prințul Philip, în aprilie.

Cu toate acestea, în ultimele luni, ea a arătat fericită și plină de energie și entuziasm în timp ce a desfășurat o serie de angajamente.

Regina bea martini sec

Deși este văzută rar bând în public, se pare că se bucură de o băutură în majoritatea serilor. Potrivit surselor palatului, băutura ei preferată este adesea un martini sec, care este, de asemenea, preferatul prințului Charles.

La cină, regina se bucură de obicei de un pahar de vin dulce și, potrivit verișoarei sale regretate Margaret Rhodes, se știe că bea un pahar de șampanie înainte de culcare.

Dar acum, Majestatea Sa va consuma doar apă și băuturi răcoritoare.

Vezi și Regina Elizabeth a II-a a apărut cu mască în public

„Alcoolul a dispărut. Medicii ei vor să se asigure că este cât se poate de sănătoasă”, confirmă o a doua sursă.

În timp ce a apărut informația că regina consuma patru băuturi alcoolice pe zi, bucătarul-șef Darren McGrady, care a gătit pentru ea în perioada 1982-1993, a spus că deși mânca patru mese mici pe zi (inclusiv ceai de după-amiază și o bucată de tort), ea bea rareori la prânz și adesea savura doar un pahar mic de vin german dulce la cină.

În afară de martiniul ei de seară, Regina este un fan al Dubonnet și gin, care a fost băutura preferată a Reginei Mame. Anul trecut, Palatul Buckingham și-a lansat propria marcă de gin, iar regina permite producerea vinului spumant din vița sa de la Windsor Great Park.

După ce a petrecut cea mai mare parte a anului 2020 și începutul anului 2021 la castelul Windsor în regim de izolare, Regina a reluat acum angajamentele în persoană și a fost ocupată de când s-a întors din vacanța de vară prelungită la Balmoral.

Agenții de la Palat au spus că programul reginei va fi ocupat până la Crăciun și își va împărți timpul între Windsor și Palatul Buckingham, unde a reluat angajamentele și investițiile oficiale.

Anul viitor, regina se va concentra pe sărbătorirea propriului jubileu de platină, care va implica un weekend de patru zile de sărbătoare, cu evenimente multiple. Regina va avea 96 de ani în momentul sărbătorilor și se așteaptă să călătorească în Marea Britanie pentru a marca ocazia, în timp ce familia ei întreprinde un tur în jurul Commonwealth-ului.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele