Romi violenți în Săcele (Brașov) reținuți de poliție

Unul dintre poliţişti a tras două focuri de armă în plan vertical pentru restabilirea liniştii

0

Opt romi au fost reţinuti de poliţişti şi urmează să fie prezentați instanţei în vederea luării de măsuri preventive, după ce, duminică seară, au fost implicați într-un scandal în municipiul Săcele. Forţele de ordine au fost nevoite să tragă focuri de armă.

 

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, duminică seară, în urma unui apel la 112, prin care o persoană reclama faptul că în Săcele a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane, la faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei, precum şi Serviciul de Acţiuni Speciale.

Unul dintre poliţişti a tras două focuri de armă în plan vertical pentru restabilirea liniştii, a precizat sursa citată.

Au fost identificate 18 persoane care ar fi fost implicate în scandal, acestea fiind conduse la sediu pentru audieri.

Scandal în Rahova, alcool, poliţie, focuri de armă şi multe interese dubioase

În urma conflictului, şapte persoane au fost rănite, dintre care una a fost transportată la spital, refuzând internarea, iar restul au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Vezi filmul violențelor aici: Facebook

Cele opt persoane reţinute în cursul nopţii de duminică spre luni şi, respectiv, luni dimineaţă sunt cercetate penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Şedinţa de judecată în care cei opt inculpaţi vor fi prezentaţi instanţei cu propuneri în vederea luării unor măsuri preventive ar putea fi una în sistem de videoconferinţă, a precizat preşedintele Tribunalului Braşov, Gabriela Ciolacu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele