Scumpiri pentru români, dar lefuri mari la stat pentru rubedenii de politicieni

0

Este evident că războiul criminal al lui Putin a scumpit gazele și hidrocarburile. Dar este la fel de evident că avem un guvern incapabil. Ce e și mai supărător, este ritmul cu care aleșii își angajează rudele sau prietenii, ”rubedeniile” pe salarii mari, incredibil de mari, la stat!

 

Parca d-aia au vrut să ajungă prin funcții, parca d-aia sau pus pe liste. Sa trăiască ca nababii cu ”salar” de la stat!

Oare, nu ar trebui Guvernul domnului general Ciucă să plafoneze salariile de prin instituțiile publice, de la Agențiile Naționale. Să plafoneze veniturile putorilor de prin Consiliile de Administrație?

Ar putea să și reducă schemele de personal, să plătească salarii dor celor care muncesc, nu și leprelor ajunse acolo pe scheme de partid!

Așa ar trebui să facă, dar nu are cum pentru că asta ar însemna să-i lase fără bani tocmai pe cei care s-au zbătut și au și reușit să atingă o stare de confort perfectă: muncă puțină, chiar deloc, și salarii de nivel european…

Categoric, ar mai trebui să facă ceva! Ar trebui să aducă în țară fugarii infractori precum Popoviciu, Adamescu, Schwartzenberg și să le ia banii pe care aceștia i-au furat de la români… dar asta e o utopie cu Predoiu la justiție și Bode la interne.

Sau poate că treaba asta ar trebui făcută de SIE?!

Vezi aici:

Salariu imens de la stat pentru Nepoata fostului șef SRI Radu Timofte / 11.000 de euro pe lună

Plătiți degeaba la stat! UDMR-ista Rákosi-Seiwarth Ildikó, șefa ANCPI, a demisionat în urma perchezițiilor DNA

Facturi mari la gaze și curent? ANRE și companiile de stat împovărate de pile politice și politicieni corupți

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele