Sebastian Ghiță a scăpat de controlul judiciar în dosarul “Hidro“

0

Magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au decis, miercuri, ca omul de afaceri Sebastian Ghiţă să fie scos de sub control judiciar în dosarul „Hidro”, în care este acuzat de sprijinirea unui grup infracţional organizat. Decizia este definitivă.

Potrivit portalului instanţelor, magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au admis, miercuri, contestaţia făcută de Sebastian Ghiţă şi au decis ca acesta să fie scos de sub controlul judiciar, măsură luată de Tribunalul Prahova la sfârşitul lunii septembrie.

Citiți și Iulian Bădescu și Sebastian Ghiță achitați de Înalta Curte în dosarul finanţării Asesoft

„Admite contestaţia formulată de inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian împotriva încheierii nr. 401 din data de 26 septembrie 2017 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova, pe care o desfiinţează în parte şi în rejudecare: revocă măsura controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian”, se arată în soluţia dată.

Magistraţii Tribunalului Prahova au hotărât, în 26 septembrie, că fostul deputat Sebastian Ghiţă, cercetat pentru sprijinirea unui grup infracţional organizat în dosarul „Hidro”, nu trebuie arestat preventiv şi au decis să îl plaseze sub control judiciar.

Cererea de arestare preventivă pentru Sebastian Ghiţă a fost depusă la sfârşitul lunii aprilie, în dosarul în care este cercetat şi Iulian Herţanu, cumnatul lui Victor Ponta.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele