Soții Nicolicea trăiesc de pe urma statului român pe salarii uriașe

3

Nicoleta Nicolicea, soţia deputatului PSD Eugen Nicolicea, fostă jurnalistă la ziare tabloid, a fost numită la începutul lui 2018 şef de serviciu în cadrul Transgaz. Doamna Nicolicea a gestionat un proiect de 560 de milioane de euro grație experienței acumulate în presa tabloidă.

Doamna Nicolicea a mai lucrat și pe postul de consilier la Guvern de unde a încasat a încasat circa 2.100 lei pe lună.

Citește și despre famila lui Florin Iordache, ministrul Justiției și familia sa sunt abonați la bani (mulți) publici?

Nicoleta Nicolicea a fost jurnalistă la ziarele Naţional şi Click!, apoi, după căsătoria cu deputatul PSD, a primit din ce în ce mai multe posturi călduțe. A trecut prin Consiliul de Administraţie al TVR, pe la Poşta Română, iar în 2014 a fost numită consilier la Cancelaria premierului Victor Ponta, în timp ce soţul său, Eugen Nicolicea, era ministru pentru relaţia cu Parlamentul.

Salariu de soție de parlamentar!

Veniturile din salarii încasate anul trecut de Nicoleta Nicolicea de la Transgaz se ridică la 130.363 lei. Conform Adevarul.ro informația este prezentă în declaraţia de avere publicate recent de ”prietenul” infractorului Liviu Dragnea, Eugen Nicolicea.

Este vorba de venituri nete.

Nicoleta Nicolicea a mai încasat anul trecut de la Transgaz diurnă în valoare totală de 8.046 lei, dar şi tichete de 2.565 lei.

Nicolicea, prezent în Parlament la a 7-a legislatură

Nicolicea a avut primul loc de muncă la 26 de ani. Actualul deputat s-a angajat inginer la Şantierul Naval Drobeta Turnu Severin.

Citește și Caz revoltător: infirmiere care lovesc și jignesc pacienți la Spitalul Universitar București

Eugen Nicolicea în 1992 candidează la parlamentare și obține primul mandat de deputat pe listele PDSR. Pleacă la penalul Gabriel Oprea în 2009, dar a revenit în PSD în 2016.

Nicolicea deține împreună cu fratele său postul de radio Galaxy, post local din Drobeta Turnu Severin.

Sursa foto: Adevarul

3 comentarii

  1. ceea ce vedeti scris in aricolul de mai sus se intampla in toata tara pana la nivelul de ultima comuna. in fiecare primarie exista asa ceva. aceste personaje nu ar fi facut nimic in viata lor in plan profesional dar politica este o mare oportunitate. si in acest fel bani publici nu mai ajung la drumuri( nu povestesc de autostrazi ci de elementarele rute locale) la spitale ( unde trebuie sa iti aduci tu medicamente si mai ales elemente de igiena ) in invatamant, orice domeniu in care acest stat are obligatia sa ofere contribuabililor recompensa contributiei lor. mai mult decat atat acesti 30 de ani de neocomunism au ingropat Romania in datorii doar ca sa platim pomeni electorale!!!!! oameni buni, trezitiva altfel o sa munciti doar pentru mancarea peste zi. suna ciudat dar asta va asteapta

  2. Sa mai spună cineva ca Darwin nu avea dreptate!
    Conform legilor selecției naturale in Romania supraviețuiesc numai cei adaptați social-democrației de haită teleormănean-oltenească, cei cu obrazul gros, tari in clanță și cu fălci de pitbull !

  3. Și ce e nou în asta ??? Toți paraziții societații sunt bugetari,așa că nimic nou sub soare,suntem tâmpiți deci ne merităm soarta că acceptăm asemenea rahaturi !!!

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele