Tăriceanu uită manierele și atacă disperat USR

0

Un atac virulent, care poate arăta disperare, la adresa USR, dar şi a lui Dacian Cioloş, a venit din partea lui Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul ALDE a spus că liderii USR sunt „urmaşii securiştilor de pe vremea lui Ceauşescu”. Cuvinte dure a avut şi pentru membri PLUS, partidul condus de Dacian Cioloş.

Citește și Tăriceanu: Cioloş nu vorbeşte de legăturile cu Securitatea; USR îi răspunde

„Am văzut o postare a domnului Cioloş acum o zi-două. Vorbea de onestitate, dar de legăturile cu Securitatea nu ne spune nimic? Mie USR îmi spune un singur lucru, că ăştia sunt urmaşii securiştilor de pe vremea lui Ceauşescu reîncarnaţi. Dacă vrei să faci politică cu nişte neterminaţi care nu au o carte de vizită profesională o să vedem în continuare acelaşi gen de poziţionări şi de declaraţii, care-i descalifică”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE.

Replica fostului premier nu a întârziat să apară. Dacian Cioloş l-a avertizat pe Călin Popescu Tăriceanu că zilele lui în politică sunt pe sfârşite.

„Domnul Tăriceanu spune că suntem niște „neterminați”. Îl anunț că, atunci când o să ne terminăm treaba împreună cu românii care se trezesc și ne susțin, terminată o să fie cariera politică a dumnealui”, a spus președintele PLUS.

Citește și ALDE amenință cu ieșirea de la guvernare

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele