Toader, pus de Dragnea să jure pe cruce că va aviza ordonanța de amnistie și grațiere!

0

Site-ul Comisarul.ro spune că are surse conform căreia șeful PSD l-a pus pe ministrul justiției Tudorel Toader să jure pe curce că va aviza ordonanța de amnisite și grațiere.

“Scene șocante în sediul PSD! Toader, pus de Dragnea să jure pe cruce că va aviza ordonanța de amnistie și grațiere! Vor s-o dea vineri! Da, oameni buni, aici s-a ajuns, spune sursa noastră din sediul PSD! Dragnea, spune sursa, pare în transă, este disperat că mâine s-ar putea să fie anunțat public faptul că nu mai controlează partidul. Sunt informații, spune aceeași sursă, că și Olguța Vasilescu ar întoarce armele. În aceste momente, Toader și Iordache discută într-un birou amănuntele legate de ordonanța privind amnistia și grațierea. Într-un alt birou sunt Dragnea și Dăncilă.

Sursa noastră spune că Dragnea încearcă s-o convingă pe Dăncilă să convoace vineri o ședință de guvern pentru a adopta ordonanța.”  spun surse din PSD, conform Comisarul.ro.

Citește și RareșBogdan:E circ total, Dragnea e pe făraș, până pe 15 octombrie trebuie să avem un Guvern cât de cât responsabil

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele