Un liberal se laudă că a politizat Poșta Română

0
grigorescu pnl posta romana
- Reclama -

Fostul director al Poștei Române, Horia Grigorescu, numit în funcție în timpul Guvernului Orban, s-a lăudat într-un discurs susținut la alegerile pentru șefia filialei Sector 4, cum a transformat compania dintr-una „roșie” într-una liberală.

 

Un astfel de demers, cel de politizare, ar fi trebuit huiduit, nu aplaudat. Poșta este o companie care, daca ar fi condusă de un management apolitic, probabil că ar trebui să se descotorosească de mare parte dintre PNL-iștii angajați de Grigorescu.

Evident, restul de ”roșii” ar trebui și ei verificați din perspectiva competențelor. Altfel, noi, românii, vom plăti mai departe salariile angajaților, dat fiind că Poșta este pe pierdere de ani buni.

„Voi ați fost cei care mi-ați dat o ocazie unică în viață, aceea de a ocupa pozția de director general a companiei Poșta Română. Vreau să vă spun că în momentul în care am pătruns în acea companie era o companie profund roșie. Dacă erau 20% liberali era bine. Vreau să vă spun acum cu mândrie după un an și șase luni cât am fost parte din acea echipă, că astăzi vorbim de o companie care gândește, vibrează și respiră liberal. Cum? Prin reformele pe care le-am făcut, prin dăruirea și dedicarea zi de zi față de acei oameni”, a spus Horia Grigorescu, fostul director al Poștei Române.

- Reclama -

Vezi și Fondul suveran, vândut!

Grigorescu a fost numit în funcția de șef al Poștei Române imediat după instalarea guvernului Orban. El a fost înlocuit din funcție în iunie 2021 cu un alt liberal, Valentin Ștefan.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele