Varujan Vosganian se arată indignat de ”campania obsesiva anti-PSD”

0
- Reclama -

Fostul PNL-ist din aripa tânără și actual deputat ALDE, Varujan Vosganian, se arată indignat de ”campania obsesiva anti-PSD”. Liberalul susține că partide precum PNL și USR sunt sunt un pericol la adresa democrației din România.

 

„Campania obsesiva anti-PSD si asmutirea electoratului impotriva pesedistilor sunt menite sa abata atentia opiniei publice de la adevaratele probleme ale societatii romanesti.

criam, in anul 2000, in cartea ‘Mesajul Dreptei Romanesti’ ca pericolul la adresa democratiei vine de la PSD. Acum, in anul 2020, ma vad nevoit sa scriu ca adevaratul pericol la adresa democratiei vine de la PNL si USR”, a scris Vosganian pe Facebook.

ALDE este acum departe de posibilitatea de intrare în Parlament, în degringoladă, cotat cu mai puțin de 3% în sondaje, adică sub pragul electoral.

- Reclama -

Situția de față îl face pe poetul liberal Vosganian să își dorească listele altui partid, cu mai mult de 5% în sondaje.

ALDE-iștii, în frunte cu Varujan Vosganian, sunt acum afiliați la grupul PSD din Camera Deputatilor.

Vosganian s-a ferit de justiție cu ajutorul imunității de parlamentar

Varujan Vosganian: Nu ne putem salva pe rând, trebuie să ne salvăm toți odată!

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) a solicitat, in 2 februarie 2015, procurorului general al Romaniei sa ceara Senatului avizarea cererii de urmarire penala pe numele lui Varujan Vosganian, ministru al Economiei in perioada decembrie 2006 – decembrie 2008, sub aspectul infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si complicitate la delapidare.

Senatul, dominat de PSD, a respins solicitarea de ridicare a imunitatii lui Vosganian.

Vezi cele mai bune prețuri la Purificatoare Sharp cu Plasmacluster pe Casoteca.ro

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele